26 Eylül 2009 Cumartesi

Hydroderm Sıkça Sorulan Sorular

1) Kolajen nedir?
Cildimizdeki doku hücrelerinin aralarındaki boşlukları dolduran, son derece esnek yapıdaki lifsi proteindir. Fibroblast denilen özel hücreler tarafından üretilen kolajen, yaşın ilerlemesiyle birlikte ve dış etkenlerden dolayı esnekliğini kaybeder, üretimi yavaşlar.

2) Hydroderm’in Patentli Kolajen Teknolojisi nedir?
Kolajen büyük moleküllü bir proteindir. Dolayısıyla cilde kolayca nüfuz edemez. Piyasada bulunan kolajen içeren diğer ürünler, kolajeni parçalayarak cilt tarafından emilimini arttırmaya çalışır.
Hydroderm Patentli Infuzyon Teknolojisi ile büyük moleküllü kolajenin parçalanmadan bütün halinde cildin alt katmanlarına geçmesini sağlar. Enjeksiyon kullanmadan kolajeni en etkili biçimde cilde sunan tek sistemdir.

3) Hydroderm kırışıklık giderici serumun içeriği ve etkileri nelerdir?
Kırışıklık giderici serumun temel etken maddeleri deniz hayvanlarından elde edilen Marine Kolajen ve Vyo-Serum’dur. Patentli Kolajen Teknolojisi ile cildin geçirgenliği arttırılarak kolajenin bütün halinde cilde nüfuz etmesini sağlanır. Vyo-Serum çeşitli proteinlerin doğal konsantresinden oluşur. Cilt hücrelerine sinyaller gönderen Vyo-Serum bileşimi, hücrelerdeki önemli biyolojik fonksiyonların gerçekleşmesini hızlandırır.

4) Hydroderm hangi yaş grupları için önerilir?
Hydroderm kırışıklık ürünlerini (yüz serumu, nemlendirici ve göz çevresi serumu) genelde 30 yaş ve üstü kişilere öneriyoruz. Fakat 30 yaş altı kişilerde de çizgi ve kırışıklık sorunları görülüyorsa kür halinde dönemsel olarak ürünleri uygulamalarını tavsiye ediyoruz. Hydroderm’in kırışıklık ürünleri dışındaki ürünlerini cilt bakımına başlamış olan tüm yaş grupları güvenli şekilde uygulayabilir.

5) Hydroderm tüm cilt tipleri için uygun mudur ?
Evet. Yapılan klinik çalışmalara göre Hydroderm’in tüm cilt tipleri üzerinde güvenle kullanılabileceği ispatlanmıştır. Hypoalerjik özelliğe sahip ürünlerin herhangi bir alerjiye yol açmadığı görülmüştür.

6) Hydroderm ürünleri cildimizde herhangi bir kaşıntı veya kızarıklık yapar mı ?
Hydroderm tüm cilt tiplerine uygun yumuşak yapısı ile herhangi bir irritasyon ve tahrişe sebep olmamaktadır.

7) Erkekler Hydroderm kullanabilir mi?
Kesinlikle evet. Hydroderm kadınlar olduğu kadar erkekler tarafından da rahatlıkla kullanılabilir. Yapılan anketlere göre kadınların çoğu ürünlerin dokusunun yumuşak olmasını ve yaşlanmaya karşı savaşan formülasyona sahip olmasını beğeniyor. Erkeklerin çoğu ise ürünlerin sağladığı gençlik hissini, güveni ve getirdiği ekstra cazibeyi seviyor.

8) Hydroderm’i akne ürünleri ile birlikte kullanabilir miyim?
Evet. Tüm cilt tipleri için uygun olan Hydroderm içerikleri ciltte yağlanma ve iltihaba sebep olmaz. Akne tedavisi ile birlikte kullanılabilir.

9) Hydroderm, hamilelikte kullanılabilir mi?
Hydroderm ürünlerinin hamilelikte herhangi bir zararı olduğuna dair bir bilgi bulunmamaktadır. Ne var ki hamilelikte cilt hassaslaştığından dolayı her türlü ürüne karşı tepki verebilir, böyle bir durumda dermatoloğunuza danışınız.

10) Hydroderm ürünlerini kullanırken makyaj yapabilir miyiz?
Hydroderm, patentli kolajen teknolojisi ile cilde kolajen ve nem takviyesi sağlar, dolayısıyla ideal bir makyaj bazı oluşturur.

11) Hydroderm ürünlerini uyguladıktan sonra güneşe çıkmak sakıncalı mıdır?
Hayır. Ürün içeriklerinde güneşe karşı hassasiyet oluşturan bir madde bulunmamaktadır. Fakat zararlı güneş ışınlarından korunmak için özellikle yaz günlerinde mutlaka kullanılan ürünlerin üzerine güneş koruma uygulanması tavsiye edilir.

12) Solaryum öncesi Hydroderm kullanmak sakıncalı mıdır?
Solaryum cilde güçlü UV ışınları gönderir. Bu ışınlar Hydroderm ürünlerindeki etken maddelerle birleşince hassasiyet, kızarıklık ve kaşıntı gibi yan etkiler oluşabilir. Yapılan klinik çalışmalara göre, Hydroderm kullanan kişiler direk güneş çıktıklarında herhangi bir sorun yaşamamaktadır, fakat solaryum öncesi Hydroderm kullanıldığında yan etki riski bulunmaktadır.

13) Hydroderm, hassas ciltlere önerilir mi?
Hydroderm’in yan etkisi bulunmamasına rağmen, çok hassas ciltlere sahip kişilerin ürünü kullanmadan önce ufak bir bölgede test etmesi önerilir. Hafif kızarıklık ya da kaşıntılar cilt ürüne alışana kadar normaldir. Eğer ciddi kaşıntı ve kızarıklık sorunu yaşanırsa ürünü kullanmayı bırakınız.

14) Hydroderm ürünleri parfüm içerir mi?
Hayır. Tüm Hydroderm ürünleri fragrance-free (parfüm içermez) özellik taşır. Dolayısıyla hassas ciltlerde parfüme dayalı alerji riski bulunmaz.

15) Hydroderm, ciltte komedon (yağ buttonları) oluşturur mu?
Hayır. Hydroderm ürünleri non-komedojenik (yağ buttonları oluşturmaz) özellik taşır.

16) Hydroderm, dermatologlar tarafından tavsiye ediliyor mu?
Evet. Hydroderm, patentli teknolojisi ile dermatologlar ve plastik cerrahların güvenle kırışıklık tedavisinde önerdiği bir ürün grubudur. Patente sahip nadir markalardan biri olması ile Hydroderm, iddiasını ispatladığından dolayı doktorlar tarafından sıkça önerilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder